Remco's rijschool op Facebook Remco's rijschool op twitter Remco's rijschool op Google plus

Theorielessen

Wist je dat wij geen losse Theorie lessen geven maar dit combineren met de praktijk? Lees hier meer.

Bel Remco!
06 486 32 333


CBR

2todrive

Rijschool Geesteren

En dan ben je 18… waar ga je lessen? Ga je naar een bekende, of kies je voor een kleinere rijschool? Beide hebben hun voordelen.

Remco’s rijschool verzorgt de rijlessen voor de categorie B in de omgeving van de gemeente Tubbergen en gemeente Almelo. Wil jij op een betaalbare en goede manier je rijbewijs halen, dan ben je hier op het goede adres.

Op deskundige wijze begeleid ik jou op weg naar het halen van je rijbewijs. Ik leer je niet alleen veilig en vertrouwd autorijden, maar maak je ook wegwijs op het gebied van voertuigbeheersing in allerlei situaties. Alles met als doel dat jij uiteindelijk veilig en zelfstandig kunt deelnemen aan het verkeer

Ik doe niet aan pakketten, omdat ik graag laag wil blijven met de prijzen. Daarbij is eerlijkheid ook erg belangrijk. Je betaalt bij mij alleen wat je ook echt gebruikt. Geen extra lessen, omdat die toevallig in het pakket zitten.

Bij Remco’s rijschool kun je op veel gewenste tijdstippen lessen. Dit kan zowel overdag als ’s avonds. Op zaterdag is ook geen probleem, op deze manier pas ik me op jouw wens aan.

Vraag vrijblijvend een gratis proefles aan, op deze manier kun je kijken of Remco’s rijschool bij jou past